Sunnuntaisin Barretolla on viikon parhaat treenit kun pääsee omien lasten kanssa temppuilemaan.

Temppukamppailu syntyi aikanaan, kun etsin lapsilleni harrastusta, missä leikin ohessa alettaisiin harjoittelemaan oman kehon hallintaa, sekä aktiivisesti luotaisiin pohjaa mille vain lajiharjoittelulle.

Mitä TemppuKamppailu on?

TemppuKamppailu on aikuisen ja lapsen yhteinen ”treeni”, missä tutustutaan leikin varjolla kamppailulajeihin ja tuetaan nuoren motorististä kehitystä. Opimme pettymään ja käsittelemään ihmismielen tunteiden niin värikästä kirjoa. TemppuKamppailijat jakaantuvat iän mukaan kahteen ryhmään. Vaahtosammuttimissa mennään pienimpien ehdoilla ja tehdään vain leikinomaisia harjoitteita. NinjaPanttereissa vauhti kasvaa ja lapset, tekevät harjoitteita ja kisailevat salin sääntöjen mukaan myös keskenään.

Molempiin ryhmiin ovet ovat aina avoinna tutustumaan ja se ei maksa mitään.

Temppukamppailuryhmä vaahtosammuttimet

Temppukamppailuryhmä vaahtosammuttimet on 3-5 vuoden ikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmässä lapset oppivat kamppailun alkeita, perusmotoriikkaa ja kehonhallintaa leikin lomassa. Vanhemmat osallistuvat harjoituksiin ja treenit ovat mukavaa yhdessä oloa oman perheen ja muiden harjoittelijoiden kanssa. Ja saattaa harjoituksissa tulla myös vanhemmillekkin hiki 🙂

Temppukamppailuryhmä NinjaPantterit

Temppukamppailuryhmä NinjaPantterit on 5-7(8) vuoden ikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen. NinjaPantterien Ryhmässä käydään läpi enemmän BJJ-alkeita ja otetaan mukaan erillaisia kamppailupohjaisia kilpailuita. Rodeo muuttuu mountiksi ja takiainen backmountiksi 😉

NinjaPantterit ryhmästä on niin aikuisten kuin lastenkin mukava siirtyä seuraaviin tasoryhmiin. (aikuiset voivat jatkaa oman fiiliksen mukaan joko jatkoryhmässä tai käydä vielä BJJ alkeet aikuisten ryhmässä uudelleen.)

Yhteiset pelisäännöt:

  • Sisäliikuntavaatteet ja juomapullo
  • Tunti alkaa ja loppuu riviin missä rauhoitutaan.
  • Kuuntelen ohjaajaa
  • Ei kielletä jos ei ole isompaa haaveria tulossa.
  • Ei sana on kielletty. (kts. edellinen)
  • Yritetään aina uusia juttuja ja saa myös keksiä omia Temppuja.

Tarkista aikataulut ja ilmoittaudu Barreto Helsinki 

Recent Posts

Facebook Comments