YKSILÖ BJJ-PERUSKURSSI

BJJ guardinavaus

Oletko kiinnostunut aloittamaan Brasilialaisen Jiu Jitsun, mutta BJJ peruskurssien aikataulut eivät nyt mahdu kalenteriin millään?

BJJ yksilö peruskurssillani harjoitukset sovitetaan sinun aikatauluusi. (Lähtökohtaisesti arkiaamuina ja viikonloppuisin)

Yksilö BJJ-perusteet?

Yksilö BJJ-perusteissa kamppailulajitaitojen lisäksi keskitytään SINUN hyvinvointiisi. Harjoitukset koostuvat erilaisista liikkuvuus- ja kehonpaino harjoituksista, sekä tietysti BJJ-tekniikoista.

BJJ yksilö peruskurssi maksaa 50e/kerta. (45min) Tyypillisesti voit halutessasi siirtyä jatkavien ryhmään noin 15 kerran jälkeen.

10-kerran TARJOUS -25%

Osta lahjaksi tai itsellesi BJJ peruskurssi. 10-kertaa hintaa 375€. Lasku tulee sähköpostiinne ja maksamalla sen saatte pdf lahjatkortin(voimassa 12kk ostopäivästä). Mainitse viestikentässä, jos haluat lahjakorttiin henkilön nimen tms.

Samalla lomakkeella voit varata, myös yksittäisen tunnin.

Vapaat ajat tällä hetkellä:

MA 07.00-10.00

TI 09.00-10.00

PE 07.00-10.00

LA 09.00-12.00

Mitä yksilö BJJ-perusteet tunnit sisältävät?

BJJ peruskurssi ei ole vain kamppailu-, ja itsepuolustustekniikoiden opettelua.

Kurssilla liikkuvuus paranee ja mm. niskahartiavaivat saattavat kadota kuin itsestään. Harjoitukset eivät ole “pakkovenyttelyä” vaan liikkeitä tehdään omalla mukavuusalueella ja annetaan kehon tottua uusiin asioihin.

Palautuminen on tärkeä osa harjoittelua. Harjoitusten lopuksi käymme läpi erilaisia palautumisharjoituksia ja saat ohjeita kamppailijan järkevästä ruokavaliosta. Painoa voi tiputtaa myös syömällä muutakin kuin ituja.

Facebook Comments