Brasilialaisen jujutsun SM-kilpailut 2019

BJJ SM-kilpailut 2019 järjestetään Lempäälän Ideaparkissa 16.-17.11.2019.

bjj sm 2019

Brasilialaisen Jujutsun Suomenmestaruus kilpailut 2019 ennakko

Kyllä on laji kasvanut muutamassa vuodessa. 401 ottelijaa eikä ilmoittautuminen ole vielä edes sulkeutunut. SM-kilpailuiden paikkana tällä kertaa Lempäälän Ideapark. Saapa nähdä tuleeko Toivo Sukarista uusi Sheikki BJJ-liiton taakse. Olisihan se kiva jos saataisiin omaan lajiinkin lisää ammattilaisottelijoita ja sitä kautta näkyvyyttä.

Men Brown/Black Belts

Men Brown/Black Belts on sarja, missä ottelevat ylimmän vyöarvon omaavat ottelijat. Kilpailuissa on myös muita vyösarjoja, mutta keskitytään tässä ennakossa siihen kirkkaimpaan sarjaan!

Men Brown/Black Belts -70 kg

Viime metreillä Tuomas Kokkonen vaihtoi isompaan sarjaan, joten nyt sarja on avoin uudelle Mestarille! Kim Lipsanen on varmasti kovassa kunnossa, mutta tämän sarjan mestaruuteen voi rahkeet riittää myös haastajilla.

Men Brown/Black Belts -76 kg

Riku Hapulahti näyttää varmalta valinnalta kupongille, mutta mitä pidempään ottelut kestävät sitä vaarallisemmaksi uhaksi Severi “maraton” Nenonen muodostuu!

Pienten terveyshuolten jälkeen Tuomas Kokkonen on huhujen mukaan iskussa ja tulee grindaamaan tässä sarjassa finaaliin asti, missä mestaruus ratkaistaan Riku Hapulahden kanssa.

Tätä kappaletta sponsoroi SaminHieronta

Men Brown/Black Belts -82,3 kg

Jos ei ihmeitä tapahdu niin Jaakko Vilander nappaa taas vaihteeksi kultaa. Nähtäväksi jää mihin riittävät Olympia tason judo heittoja jakelevan Kristjan Mäen rahkeet. Tuomas Ylinampan kunnosta ei ole tietoa. Mutta jos myös pystypeli on mennyt eteenpäin on hän ehkä Vilanderin vaarallisin haastaja.

Itse ottelen tässä sarjassa, jos nyt vain saa painon kohdilleen lauantaihin mennessä. Ja tavoitteena tietenkin voittaa ottelu kerrallaan matsit. Näihin kisoihin olen koittanut myös valmistautua kunnolla, eikä vikalla viikolla enää revitä voimaohjelmaa ja veripää sparreja..  Saa nähdä löytyykö koneesta tällä kertaa jotain kakkosvaihdetta isompaa..

Men Brown/Black Belts -88,3 kg

Sarjanvaihdosten jälkeen Jaakko Hulkkonen näyttää selkeältä suosikilta sarjaan. Ikinuori Tony Bäckman saattaa kuitenkin yllättää ja huhujen mukaan Olli Varje on koko viikon nälkiintymisen jälkeen niin vihainen, että heikompia vastustajia saattaa hirvittää.

Men Brown/Black Belts -94,3 kg

Loppuottelussa kohtaavat Turun kovin metsuri Miikka Suvanto ja Vaasan karhu Riku Leinonen. Ottelu on klassinen guardiin vetäjän ja pysty gräplääjän kohtaaminen. Riku Leinonen on valmistautunut otteluun hyvin useiden eri leiritysten avulla ja tällä kertaa veikkaan finaalin kääntyvän Rikulle yhden edun turvin.

Men Brown/Black Belts +94,3 kg

Isojen poikien yhdistetty sarja, missä tällä hetkellä suosikin viitan harteilleen hamuaa Lahden Mikko Veijonen. Fenix lintu Heikki Soveri kuitenkin räpistelee siipiään uuden nousun toivossa ja mestaruuskaan näistä karkeloista ei ole mahdottomuus!

(artikkelia päivitetty kaavioiden julkaisun jälkeen)

Facebook Comments