COACHING

Coaching tähtää valmennettavan hyvinvoinnin  lisääntymiseen.

Coaching eli valmennus on luottamuksellinen yhteistyösuhde, jossa coach auttaa asiakasta tiedostamaan omia vahvuuksiaan ja toteuttamaan tavoitteitaan. Fokus voi olla joko henkilökohtaisessa elämässä tai ammatillisessa tilanteessa, coachattavan tarpeen mukaan.  Jokainen määrittelee oman hyvinvointinsa eri tavoin ja kaikki coaching sessiot ovat erillaisia ja toteutetaan henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti.

Jokainen meistä tarvitsee jossain elämänvaiheessa coachia. Olit sitten yrityksen johtoryhmän jäsen, yrittäjä, opiskelija, tai kilpailuihin valmentautuva urheilija, pienillä asioilla voit parantaa omaa hyvinvointiasi ja onnistua tavoitteissasi. Älä jää yksin!

VALMENNUS

Valmennus tapahtuu minun viihtyisissä tiloissa, missä voimme keskustella asioista luottamuksellisesti. Erikseen sovittaessa voimme tavata myös valmennettavan tiloissa.

Jokaiseen valmennus kertaan on varattu aina maksimissaan 55 minuuttia. Tyypillinen valmennus kerta kestää noin 35-45 minuuttia. Suunnittelen valmennus kerrat aina yksilöllisesti ja jokaisesta kerrasta saat selkeitä ajatuksia siitä miten pääset eteenpäin tavoitteissasi.

Täyttämällä alla olevan lomakkeen lähetän sinulle räätälöidyn tarjouksen valmennuksesta.

Valmennus sopii kaikille omat tavoitteensa vakavasti ottaville ihmisille. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan lisää.

Henkilökohtainen valmentaja

Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtainen valmennus Henkilökohtainen valmennukseni sopii kaikille omaan hyvinvointiin panostaville. Lähtötasollasi ei ole merkitystä. Tärkeää on, että asetat itsellesi järkeviä tavoitteita, minkä eteen olet valmis tekemään...
valmennus menttaalivalmennus coaching

Menttaalivalmennus – Voittamisen Esteet

Menttaalivalmennus - Voittamisen Esteet Menttaalivalmennus yleisesti ymmärretään huippusuorituksen maksimoinniksi. Mutta menttaalivalmennus ei ole vain huippusuorituksen maksimointia. Huipulle tähdättäessä ensin pitäisi tunnistaa ja poistaa voittamisen esteet. Kaikki...
voimaharjoittelu fighterpower

FighterPower voimaharjoittelu – round 2

FighterPower - Voimaharjoittelu erä 2. Aloitin voimaharjoittelun pitkän tauon jälkeen noin puoli vuotta sitten. Ensimmäisestä FighterPower plogista voi tutustua tarkemmin alun räpiköintiin, mutta tässä vielä...
Facebook Comments