COACHING

Coaching tähtää valmennettavan hyvinvoinnin  lisääntymiseen.

Coaching eli valmennus on luottamuksellinen yhteistyösuhde, jossa coach auttaa asiakasta tiedostamaan omia vahvuuksiaan ja toteuttamaan tavoitteitaan. Fokus voi olla joko henkilökohtaisessa elämässä tai ammatillisessa tilanteessa, coachattavan tarpeen mukaan.  Jokainen määrittelee oman hyvinvointinsa eri tavoin ja kaikki coaching sessiot ovat erillaisia ja toteutetaan henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti.

Jokainen meistä tarvitsee jossain elämänvaiheessa coachia. Olit sitten yrityksen johtoryhmän jäsen, yrittäjä, opiskelija, tai kilpailuihin valmentautuva urheilija, pienillä asioilla voit parantaa omaa hyvinvointiasi ja onnistua tavoitteissasi. Älä jää yksin!

VALMENNUS

Valmennus tapahtuu minun viihtyisissä tiloissa, missä voimme keskustella asioista luottamuksellisesti. Erikseen sovittaessa voimme tavata myös valmennettavan tiloissa.

Jokaiseen valmennus kertaan on varattu aina maksimissaan 55 minuuttia. Tyypillinen valmennus kerta kestää noin 35-45 minuuttia. Suunnittelen valmennus kerrat aina yksilöllisesti ja jokaisesta kerrasta saat selkeitä ajatuksia siitä miten pääset eteenpäin tavoitteissasi.

Täyttämällä alla olevan lomakkeen lähetän sinulle räätälöidyn tarjouksen valmennuksesta.

Valmennus sopii kaikille omat tavoitteensa vakavasti ottaville ihmisille. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan lisää.

BJJ Master Class ryhmävalmennus videonurkkaus

BJJ Master Class ryhmävalmennus videonurkkaus Tältä sivulta löydät tuntien tekniikat ja ajatukset tiivistettynä ja voit kerrata läpikäydyt asiat videolta. Tunti 1 Istuen tehtävä nilkka temppu. Tavoitteena joko...
bjj adcc privatreenit seminaarit

BJJ Master Class Ryhmävalmennus

BJJ Master Class ryhmävalmennus. BJJ Master Class ryhmävalmennus syventää harjoitteluasi ja tuo uusia perspektiivejä BJJ peliisi. Ohjelma ei ole tarkoitettu pelkästään master (eli ikämies) tasoisille,...

Valmennukset yrityksille – business coaching.

Mitä on yritysvalmennus? Yritysvalmennus, on yrityksille suunnattu valmennuskokonaisuus, missä yhdistyvät yrityksen missio, sekä työntekijän henkilökohtainen hyvinvointi. Henkilökunnan hyvinvointi on varmasti jokaisen yrityksen hieno juhlapuhe, mutta...
Facebook Comments