FighterPower Round 3.

Se olisi sitten aika tarkkaan vuosi takana punttien hiplaamista. Kolmas erä käyntiin.

fighterpower

Voimaharjoittelu kamppailijoille #FighterPower

Ensimmäiset kaksi kierrosta mentiin ohjelmalla, missä viikkoon sovitettiin kaksi voimaharjoitusta. Aika harvoin ne yhteen viikkoon mahtuivat. Tuntui kyllä että palautuminen oli melko kovilla “oikeiden” painitreenien välissä (tai sitten tuli vähennettyä sparria). Nyt kolmanteen erään vaihdetaan yhteen voimaharjoitukseen viikossa.

25.11.2019

BJJ-Sm kilpailut ja Slush 2019 takana. SM-kisoihin täytyy olla tyytyväinen vaikka saavutukset jäivät vain yhteen voittoon. Pitkästä aikaa kuitenkin lopetus voitto aikuisten sarjassa eli tämänkin perusteella voitaisiin todeta, että ikääntymisen tuoma heikentyminen on katkaistu, tai ainakin sitä on hidastettu. Yhteensä tuosta taisi tulla kaksi viikkoa taukoa voimailusta ja varsinkin, kun edellinen viikko vierähti enimmäkseen edustaessa niin päätin aloittaa voimailun kevyesti.

Kyykky 100KGX3X3, Maastaveto 120KGX3X3

Alkulämmöt ja sitten molemmissa liikkeissä keveämmillä painoilla muutamia sarjoaja. Apuliikkeissä sitten hieman, oikkareita, penkkiä ja askelkyykkyjä. Hauiksen taidan jättää kokonaan pois ohjelmasta ja keskityn leuan vetoon jos treenit tuntuvat kevyiltä. Hmm mitäköhän muuta pitäisi ottaa viikko ohjelmaan.

26.3.2020

Covid-19 takia paini-treenit loppuivat ja palasin siis kahteen voimailutreeniin viikossa. Tarkoitus oli ottaa ohjelmaan kolmaskin treeni, mutta tuntuu tuossa kahdessa kovassa voimailussa olevan ihan tarpeeksi viikko-ohjelmaan. Ja ehkä nyt ei edes ole se aika treenata aivan 100% lasissa vaan hyvä jättää vähän reserviä ja antaa keholle varmasti myös tarpeeksi lepoa.

Ohjelman lopuksi tuli taas vähän kokeiltua “ykkösiä” ja maastavedosta 165kg tuli yllättävän kevyesti treenien päätteeksi. Kokeilin vielä lopuksi 195kg, mikä sitten rikkoi ainakin tekniikan ja jätin vedon kesken, kun en tässä vaiheessa halua kokeilla miten paikat kestävät huonoa tekniikkaa. Vähän vaikea hakea tavoitetta, mutta otetaan maltillinen +5kg tavoitteeksi ja seuraavan ohjelman lopuksi maasta pitäisi liikkua 170kg kevyesti.

Kyykyssä tulokset kasvoivat edelleen tasaisesti ja mikä tärkeintä olen kokoajan pystynyt parantamaan myös liikkuvuuttani. Viimeinen sarja 130kg jäi yhteen toistoon eli 135kg sitten seuraavaan ohjelmaan tavoitteeksi.

Vielä uusillekin lukijoille tiedoksi, että voimailun aloitin 39-vuotiaana lähes nolla tasosta. Jos kiinnostaa hypätä mukaan ota yhteyttä ja jeesailen alkuun 😉

ROUND 4 lets go!

Facebook Comments