Kalaöljyä vai pekonia?

Mistä saada hyvä laatuisia rasvoja? Pitääkö ihmisen normaalin ruokavalion lisäksi nauttia vielä kalaöljyvä, vai riittääkö vain oliiviöljyn käyttäminen osana monipuolista ruokavaliota? Entä onko rypsiöljy parasta jättää autotallin puolelle?

zinzino kalaöljy

Kalaöljyä vai pekonia? Mistä saada hyvälaatuisia rasvoja monipuoliseen ruokavalioon?

Artikkelissani “ihmiset saavat liian vähän rasvaa” käytiin läpi, miksi rasvat ovat ihmiselle tärkeitä. Artikkelia varten faktoja tongittuani jäin enemmänkin ihmettelemään kaiken muailman markkinalupauksia ja jokainenhan toki kehuu oman tuotteensa paremmuutta. Miten sitten selvittää, mikä rasva on juuri sinulle sopivaa?

Oli mukava yllätys kun Miikka otti yhteyttä ja ehdotti ZinZinon BalanceOilin testaamista. Ihmiskoe no mikä jottei! Jutusteltiin Miikan kanssa aluksi vähän aiheesta myös paljussa. Tsekkaa video tästä

Lähtötilanne tarkastettiin ZinZinon BalanceTestillä. Testillä selvitetään kehon omega 6:3 -tasapaino. Sormeen paketissa tulleella “automaatilla” pieni reikä verta testeriin. Testeri pakettiin ja eikun odottelemaan labran tuloksia.

Labrojen tulokset.

Omega-6 (AA)/Omega-3 (EPA) Balance näytti lukemaa 16.0:1.

Tuloksesi: UNBALANCED
Suositukseksi sain seuraavat ohjeet:

  1. Valitse ruokavalio, joka sisältää runsaasti omega-3-rasvahappoa ja vain vähän hiilihydraatteja. Sisällytä siihen rasvaista kalaa, hedelmiä, salaatteja, kasviksia, pähkinöitä mahdollisuuksien mukaan luomuna.
  2. Käytä runsaasti omega-3-rasvahappoa sisältäviä Zinzino Balance -tuotteita suositusten mukaan.
  3. Liikunta on tärkeää hyvän terveyden kannalta.

Muut testiarvot näyttivät tältä:

Hieman olen yllättynyt näinkin “huonoihin” tuloksiin, koska taas “perus labroissa” suurin osa veri arvoistani oli erinomaisella tasolla. No kala-allergia tätä varmaan osittain selvittää ja nythän tässä on hyvä mahdollisuus korjata tämäkin tilanne?

Zinzino BalanceOil

Ihmiskokeeseen valittiin Zinzino BalanceOil. BalanceOil on laadukas seos, joka sisältää villikalaöljyä, runsaasti omega 3 -rasvahappoja (EPA ja DHA), oliiviperäisiä polyfenoleita ja D3-vitamiinia. Se tukee aivojen, sydämen ja immuunipuolustusjärjestelmän normaalia toimintaa.

Eniten tässä testissä jännitti se miten kala-allergikkona kroppa reagoi tähän. Aloitin iho altistuksella ja sitten tipalla kielen päälle. Kun oireita ei ilmennyt otin suositellun päiväannoksen käyttöön. Toiveikkaana haaveilen siedättäisikö tämä muutenkin allergiaa parempaan suuntaan? Parin kuukauden päästä pitäisi arvojen olla parantunut, odottavan aika on pitkä..

Kiinnostaako laittaa oma kroppa kuntoon? tästä linkistä tilaus onnistuu premium hintaan ja jeesailen alkuun 😉

Kiinnostuitko? Heitä viestiä ja jutellaan lisää.

Facebook Comments