Loimaa Fight Night 2019

lfn loimaa fight night

Loimaa Fight Night Haaste

Juha Leino otti yhteyttä paria viikkoa ennen tapahtumaa. Silloin makoilin aikamoisen miesflunssan kourissa vällyjen alla, mutta lupasin ottaa haasteen vastaan, jos flunssa menee ohi parissa päivässä. Ja menihän se flunssa ohi hyvillä lääkkeillä!

Loimaa Fight Night Valmistautuminen

Juha Leino siis vastassa ja tiedot ukosta se, että kaveri mainostaa itseään “Voimamaisteriksi” painaa noin 100kg. Itsellä painoa oli flunssan jälkeen 82kg. Hieman tämä yhtälö kyllä jännitti, kun tiedossa vielä oli, että ukko osaa myös painia. No harvoin tulee mahdollisuuksia nousta ammattilaiskehään eli ei muuta kuin punomaan juonia. Yhdet sparrit kerkesin ottamaan flunssan ja tapahtuman välissä ja onneksi niissä olo tuntui hyvältä!

Loimaa Fight Night Mutanen vs. Leino

Pitkällä maanittelulla sain Olli “Suomen kovin metsuri,  BJJ Euroopanmestari” Varjen maaniteltua kulmamieheksi ja niin matka kohti Loimaata alkoi otteluun keskittyen pelkääjän paikalla ja Euroopan Mestari hoiteli ajohommia. Nesteytyksestä ja energia tankkauksesta huolehti Munax Protein Smoothie

Saavuttiin tapahtumaan ensimmäisten otteluiden alkuun ja tunnelma oli jo katossa. Järjestäjän kanssa yläfemmat ja passit kaulaan. Ja niin valmistautuminen omaan matsiin alkoi. Alkulämmöt tuntuivat hyviltä ja flunssasta ei enää ollut tietoakaan. Painokin kiitos syysretki makkaroiden ja Fazer vierailun oli noussut 84 kiloon.

Hieman olin katsonut Juhan matseja ja hänen niska nyppäsy näytti vaffalta joten olin valinnut taktiikaksi voittaa niskanyppäisy ottelun ja pitää liikeen hyvänä. Ottelun alku tuntuikin hyvältä ja taktiikan mukaan sain vihulaisen liikkeelle ja kävipä iso mies ihan polvillaankin. No vieraskoreutta varmaan tuollaiset kumartelut. Jotenkin jäi hampaankoloon, että ei heittänyt kolmosta silmään alun muutamissa omissa paikoissa.

Ja kun niitä omia hetkiä ei käytä aloite tuppaa siirtymään vastustajalle. Kolmen minuutin kohdalla Juha teki todella komean kahden jalan alasviennin ja kannattaa kaikkien harrastajien huomioida loistava kädellä tehty hämäys johon tällä kertaa valitettavasti reagoin räpäyttämällä silmiä ja se oli sitten menoa. Ei ole ennen juurikaan yleisön reagtiot vaikuttaneet otteluuni, mutta kyllä varmaan antoi Juhalle puhtia tuhatpäinen hurraa kun Helsingin poikaa vietiin..

Matossa päädyttiin kneeshield positioon, mikä on normaalisti itselleni ihan mukavan turvallinen paikka. MUTTA ei siihenkään saisi jäädä lepäilemään ja unohtaa liikettä. Ja tämän “lepäilyn” Juha käyttikin hyväksi ja lähti matto single leg tyyppisellä haulla etenemään kohti heelhook lopetusta. Hieman on tullut selkeästi liian vähän drillattua heelhook hakuja, koska jätin käyttämättä kaksikin pakenemis paikkaa. Ehkä oma ajatus oli enemmänkin käyttää tilanne hyödyksi ja hakea vahvempi jalka lukko itse. Ja missään nimessä kesken ottelun ei pitäisi jäädä tuumailemaan eri vaihtoehtoja.. No nöyryyttä taas kerran enemmän niin tämä tilanne olisi ollut purettavissa heti aluksi. Kun nöyryyttä ei oikeassa paikassa löytynyt sai sitä sitten opetella oikein olan kautta, kun kaverin käsi nostettiin pystyyn täyden hallin hurratessa paikalliselle VOITTAMATTOMALLE sankarille!

Loimaa Fight Night Maitojunalla Kotiin.

Ottelun jälkeen syötiin murheeseen ja katseltiin ammattilais vapaaottelijoiden ottelut. Hurjaa touhua tuo vapaaottelu ja sinnikkäitä kavereita! Itselleni kyllä riitti haava sielussa ja hieman kireä nilkka. Ne kyllä paranee ja oikeastaan vain kasvattaa silmälläpitäen tulevia koitoksia. Tappion takia se oli sitten vielä ajovuoro kohti kotia. No onneksi matkaseura oli juttutuulella ja kahvi oli maistunut ennen lähtöä. Kotona oltiin joskus yhden aikoihin ja siitä nukkumaan. Yllättävän nopeasti tuli kuitenkin uni ja tästä onkin hyvä jatkaa kohti uusia haasteita.

Laittakaahan YOUTUBE kanavani tilaukseen niin tulee näille jatkoa!! Kiitos!

Facebook Comments